Concil symbol vit


Skyltar inom brand och utrymning

Produktion av arbetsmiljöskyltar i Lidköping. Tack vare vårt breda sortiment, vår stora maskinpark samt långa erfarenhet täcker vi alla era behov inom skyltproduktion.

Concil - House of Safety

Med kunskap och erfarenhet från flera decennier tillbaka producerar vi skyltar för de flesta miljöer. Arbetsmiljö, tillgänglighet samt brand och utrymning är några av de områden vi har gedigen kunskap och produktion inom. Tack vare vårt breda sortiment, vår stora maskinpark samt långa erfarenhet behöver ni som kund endast vända er till oss. Vi guidar och stöttar er under hela processen. Vill du läsa mer om oss? Här finns mer information.

Skyltproduktion i Sverige

Vår marknadsledande skyltproduktion i Lidköping säkerställer arbetsmiljö, kvalitet, leveranstid och flexibilitet. I den egna produktionen har vi bl.a. gravyr, lasergravyr, taktil produktion, UV-print, screentryck och digitalprint. Med bred produktionskunskap och erfarenhet arbetar vi framåt för att fortsätta vara en av de marknadsledande och mest innovativa producenterna inom arbetsmiljöskyltning och tillgänglighet.

Tillgänglighet och frångänglighet hör ihop!

Enligt lagen om Enkelt Avhjälpta Hinder Kap. 17 § 21 PBL ”HIN 2” kan man utläsa att det finns lagkrav som gör en fastighetsägare skyldig att på rimligt sätt avhjälpa hinder och tillgänglighetsanpassa offentliga lokaler. Cirka 20% av den svenska befolkningen har någon form av funktionsnedsättning. Skyltar, markeringar och stråk som ökar tillgängligheten för människor med funktionsnedsättning är några sätt att åtgärda enkelt avhjälpta hinder (E.A.H.) i offentliga miljöer.

När man arbetar med utrymning och frångänglighet bör tillgänglighetsarbetet vara en självklarhet. Båda områdenas produkter finns att köpa i vårt standardsortiment och kunskapen för att montera dem besitts redan av den som idag monterar utrymningsskyltar.

House of Marketing

Marknadshuset i Lidköping - vi jobbar med allt inom skylt & dekor, profilreklam, design & layout, foto & film samt webb.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0.00 kr