Concil symbol vit


Utrymningsplaner

En utrymningsplan är ett viktigt hjälpmedel vid nödsituationer för att på ett så effektivt och enkelt sätt som möjligt visa vilka utrymningsvägar som finns, var släckredskap och första hjälpen-produkter är placerade och var återsamlingsplatsen är lokaliserad. Det är oerhört viktigt för såväl personal som arbetar i lokalerna som för besökande att snabbt och tydligt finna denna information.

Vi på Concil lägger stor vikt vid att allt ska gå så smidigt som möjligt, från ritning till leverans, utan att tumma på kvalitén. Tack vare vår breda kompetens och långa erfarenhet kan vi hjälpa dig att först ta fram ett digitalt original för att sedan, om du så önskar, leverera en komplett utrymningsplan printad på något av alla våra material. Är du osäker på våra alternativ? Inga problem, vi kan skicka ut ett provkit på våra utföranden som du kan få titta och känna på i godan ro.

Concil erbjuder utrymningsplaner ritade antingen i våra standardmallar eller i era egna mallar med er egen logga. Vi levererar idag utrymningsplaner både i 2D- och 3D-utförande.

För att lämna en komplett beställning så vi kan leverera fantastiska resultat behöver vi ha ett bra underlag på byggnaden/våningen som utrymningsplanen skall vara för, där allt som önskas vara med på den färdiga utrymningsplanen är utmarkerat men också ett ifyllt beställningsformulär som ni finner här till höger. Efter ett orderkännande från oss kan ni förvänta er ett korrektur inom 1-3 arbetsdagar och efter att korrekturet är godkänt och klart kan vi leverera färdiga produkter inom 10 arbetsdagar.

För beställning, prisuppgifter eller information kontakta oss på utrymningsplaner@concil.se så hjälper vi dig.

Utrymningsplan i plexi med silverbakgrund uppsatt i bibliotek

Kontakta oss

Adress:
Plastgatan 10
531 55 Lidköping

Tel: 0510-203 40
E-post: info@concil.se

Order
E-post: order@concil.se

 

Skriv till oss

Vill du ställa en fråga till oss? Det kan enkelt göra via detta formulär.


Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0.00 kr