Concil symbol vit


Concil – House of Safety

Concil är idag ett starkt företag lokaliserat i Lidköping där vi samlar lång erfarenhet och kompetens från skylt- och dekorproduktion samt brand- och utrymningsbranschen under samma tak. Vårt breda sortiment, i kombination med professionell specialproduktion efter kundönskemål, gör att ni endast behöver vända er till oss med andra ord.

Concils bakgrund

Stefan Johansson grundade 1991 Cupola AB med anledning av Longlite-agenturen i Sverige för försäljning av efterlysande färg och skyltar. Det tydliga målet på tillväxt gjorde att företaget fick en raketstart och Stefan anställde snart sin första personal. Via organisk tillväxt samt förvärv fortsatte bolaget att växa och runt 2005 kliver Cupola in på brandredskapsmarknaden. Utvecklingen i bolaget blir det kommandet decenniet fortsatt drastiskt positiv och 2017 säljer Stefan Cupola-koncernen.

Den nya ägaren och ledningen i Cupola-koncernen vill 2018 avyttra skylt- och dekorproduktionen från koncernen och Stefan Johansson blir tillfrågad. Under samma tid blir ett annat skylt- och reklamföretag i Lidköping till salu – Vänerprint AB. Efter några månaders förberedelser sker under Q4 2018 båda förvärven, och Concil är grundat. Efter ett års verksamhet gjorde Concil ytterligare ett förvärv, då av webbyrån Entos AB.

All den kunskap, teknik och erfarenhet som under många år utvecklats i de tre olika verksamheterna vidareutvecklas och drivs nu under Concils två varumärken, Concil – House of Marketing samt Concil – House of Safety. Det är det senare varumärket och dess produkter som finns i denna katalog. Mer information om Marketing-delen finner du om du följer denna länk.

Stefan är idag huvudägare och styrelseordförande i Concil medan den operativa driften sköts av företagets ledning.

Mission och vision

Vår mission är att erbjuda våra samtliga kunder de skyltar och efterlysande produkter som behövs för att på ett professionellt och kostnadseffektivt sätt utrusta fastigheter och platser med nödvändig skyltning enligt alla idag gällande lagar och regler.

För att på bästa sätt uppfylla sina kunders behov och önskemål krävs personliga relationer och en föränderlig verksamhet. Vår vision är att på ett tydligt sätt bidra till branschens fortsatta utveckling och med utökad skyltning för säkrare och mer tillgängliga publika och privata platser. Detta gör vi genom att ständigt möta marknadens önskemål och krav samt löpande lansera nya och innovativa produkter.

 

Vår största styrka? Att leverera resultat!
Välkomna till oss på Concil – House of Safety.

Concil i Lidköpings produktionshall.

Kontakta oss

Adress:
Plastgatan 10
531 55 Lidköping

Tel: 0510-203 40
E-post: info@concil.se

Order
E-post: order@concil.se

 

Skriv till oss

Vill du ställa en fråga till oss? Det kan enkelt göra via detta formulär.


Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0.00 kr